Årsmöte och vinstdragning framflyttade

I samband med restriktionerna pga den ökade smittspridningen, har JFF Konst tvingats flytta fram utställning, vinstdragning och årsmöte 2021. Allt var planerat till januari 2021, men måste nu senareläggas några månader fram i tiden. Mötet i Kristinehamn den 16 januari 2021 är därmed inställt. Årsmöte och dragning i konstlotteriet kommer att ske digitalt. Det fordras 5-6 funktionärer för att genomföras praktiskt. Inbjudan att delta via det digitala verktyget Zoom kommer att ske till föreningens medlemmar.  Instruktioner och tidpunkt kommer att meddelas via mail.
Allt är väl förberett och konst till ett värde av över en miljon kronor kommer även i år att skickas ut till JFF Konsts medlemmar. Var tredje medlem vinner!
Vi beklagar att smittsituationen ställer till det och ber om tålamod med detta. Trots det har många sökt sig till JFF Konst under coronaåret 2020. Vi var vid årsskiftet 20/21 hela 1148 medlemmar! Det är en svår situation vi befinner oss i, men vi har ändå stora förhoppningar att läget ska ljusna 2021. Vi önskar dig och dina närmaste ett Gott nytt år!
Var försiktig, var rädd om dig!
Styrelsen för JFF Konst